May 16, 2011

Bloglist Sinar Raudah di buka lagi!!!!



Bloglist SR kini di buka. Kepada sesiapa yang berminat untuk join serta bloglist ini sila tinggalkan url blog anda di ruangan komen ini. Di ingatkan hanya blogger yang serius dan aktif sahaja! Ini kerana selepas ini SR hanya akan kongsikan blog ini dengan mereka² yang ada di dalam bloglist ini sahaja. Bagi bloglist sebelum ini setengah nama yang tidak aktif akan di bubarkan. Jadi bagi mereka yang masih menerima kunjungan aku , tak perlulah risau. Nama anda akan di forwards kan ke bloglist yang baru. Sekian terima kasih...


41 comments:

ibu qaleesya said...

SAYA!!! HEHE

Unknown said...

tinggal komen aje ke???

http://miszsheyla.blogspot.com

Sarah Syazwani said...

nk join..nk join..hehe

http://sarahkamil.blogspot.com

Kakcik Seroja said...

Oh! jangan lupa masukkan blog kakcik dalam senarai, ya? :)

Bardboo said...

SR, sy nk join.. =)

http://www.bardboo.com/

sahromnasrudin said...

maknanya sahromnasrudin.com auto list la kan..

trime kasih banyak2 ya :-)

Hudalatip said...

saya nak join..http://missbbydua.blogspot.com

azieazah said...

Kak Azie tingin nak join lah. Boleh kerrr... heheheh


http://azieazah-aa.blogspot.com

Terimakasih yaaa...

kasihibu said...

cop.....(,")

mizah said...

tinggalkan blog url je kan? http://myraudhah-auni.blogspot.com :)

eima said...

me dah join ari tu ...

aza ni said...

assalam amy
blog marhaen macam pakcik ni,?

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe nak kak amy...

http://cahayawanita.blogspot.com

wahida said...

nak!! nak!!

wahida
http://wahidayatulaswa.blogspot.com

marinahunny said...

nak nak nak!

http://marinahunny.blogspot.com/

Adinda Amy Sensei said...

errr...nk join jugakla try di sini..bole??

http://kilauancintasangratu2011.blogspot.com/

Noor Fatin said...

nak!

http://fatinlovefaiq.blogspot.com

Unknown said...

saya blogger baru,..
saya janji saya akan aktif..
hehhe...

aanie said...

nak join..ini serius...hehe...

http://aanie.blogspot.com/

azwa amani said...

salam kenal...huhuh.nak masuk jugak boleh tak kak...hehehe

http://azwaamani.blogspot.com

nurkass said...

aha..
kassnye link auto kan..kan..hehe..

Kamsiah yusoff said...

angkat 2 belah tgn ni...

F. A said...

kalau macam zana sys???
bkn x mo aktif...kkgn masa...lgpun sbuk dgn study...still leh join kah???

sarah-najwan said...

akak cemana?
kene buh jugak deh..hehehe

http://sarah-najwan.blogspot.com

Myra Jay said...

Nak join gak kak :)

http://normj1001.blogspot.com/

☾SHiemaCMa☾ said...

salam amy...
cma pun nak menempel skali...

http://shiemacma.blogspot.com/

eelobor said...

jangan terlepas pandang nama saya tau... hihiihih

Sekadar Berkongsi atau link

http://www.eelobor.com/

Sham said...

kita join gak ye...

http://shamdisini.blogspot.com/

saya masuk SR dalam bloglist saya terus...

~ AppLe BLosSoM ~ said...

http://jurnalungu.blogspot.com/

Unknown said...

hah....
kak ayu jangan dilupa

http://ruhayurazali.blogspot.com

aziazib said...

nak join..
http://aziazidah.blogspot.com

Panglima7 said...

Panglima takut...blog Panglima tak seaktif dulu la amy.

Sheherazade said...

syggg,ni blog pia ye :)

http://pia-pinkylita.blogspot.com/

Dr. Amirah said...

akak nak join!

http://klinikhatidrmira.blogspot.com

al-lavendari said...

harap2 blog ini tidak tercicir ..

http://al-lavendari.blogspot.com/

Panglima7 said...

Assalam Amy...

Amy kena kuatkan semangat. Tiada siapa yang boleh mengambil keceriaan dalam diri amy. Janganlah kerana mereka amy berduka lara. jangan kerana perbuatan mereka Amy tak lalu makan..tak lalu berblogging seperti kebiasaannya. Mereka tidak boleh menguasai amy...Amy lah yang patut menguasai diri Amy...bukan mereka. Jangan terkesan dengan perbuatan mereka. Hanya amy yang dapat mengembirakan diri amy. Bukan Panglima dan bukan yang lain. Take care.

Bunga said...

cayalah la sis..>)

cikpuanhady said...

harap sudi letak blog ini juga..

http://www.ceritaindahkami.com/

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

cikpuanhady said...

kalau sudi letak my blogshop pon ok juga..ngee..

http://mabelleshoppe.blogspot.com/

Nadyahoney said...

nk join jugak..
http://nadyahoney.blogspot.com

mummyrinazone beauty said...

amy nurul nak join jugak..still valid?=)

http://hezrina83.blogspot.com/

tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belog KAK AMY Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign